Navigation Menu+

Kreativne radionice

Radionice za djecu od 2 do 8 godina

 

GODIŠNJA RADIONICA namjenjena je djeci od 2 do 8 godina, podijeljena je u etape, a sastoji se od nekoliko dijelova:
lp2

– likovna radionica

– glazbena radionica

– istraživačka radionica

– dramska radionica

– radionica izrade društvenih igara

– mini projekti

 

Podrazumijeva niz radionica u kontinuitetu koje djeci pomažu usvojiti određeno znanje i vještine, potiču kreativnost i maštu, omogućavaju pravilan razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Ljepotom stvaranja i s ciljem uspjeha djeca postižu vrhunske rezultate u svom razvoju.

 

Kroz različite etape Radionice, djeca počinju razumjeti i cijeniti produkt vlastitog rada. Ponos koji dijete osjeća nakon što sam izradi igru poput ‘Čovječe ne ljuti se’ ublažava čak i poraz u istoj. To je djetetov pokretač za dalje stvaranje i učenje kroz igru.

 

besplatni ogledni sat

 

Radionice su prilagođene različitom uzrastu i mogućnostima djece, a cilj im je isti – pomoć u pravilnom intelektualnom, estetskom, radnom i kreativnom razvoju.

Godišnja radionica odvija se u 3 dobne skupine:

– od 2 do 4 godine

– od 4 do 6 godina

– od 6 do 8 godina

lp21

 

KREATIVNI ENGLESKI

Ova radionica namijenjena je djeci od 4 do 7 godina. Koncipirana je tako da djeca u poticajnom okruženju, uz brzu izmjenu aktivnosti, fizičkih i intelektualnih, upijaju veliki broj novih pojmova. Kroz originalne igre i kreativni izričaj djeca zaokružuju cjelinu naučenog, sve napravljeno nose kući te i na takav način dodatno u memoriju pohranjuju naučeno.

 

Na svim našim radionicama važan je rad u malim grupama, do 8 djece, baziran na timskom radu i postizanju konkretnih rezultata. Većinu svojih radova djeca nose kući i time donose dašak svoje osobnosti i kreativnosti u svoj životni prostor.

 

Radionice se održavaju jednom ili dva puta tjedno po 60 min.

Upisi su mogući tijekom cijele godine.

 

 Imate dodatnih pitanja?

kontakt

“Nešto genijalno, kreativno i totalno jedinstveno! Jan je totalno izbezumljen od sreće kada će na likovni:)))) Sve tete kreativke su bajkovite!” Tihana Koršić