Navigation Menu+

Radionice za djecu od 1 do 2 godine

Ova je radionica osmišljena za djecu od 1-2 godine.

 

Važnost ovakvog tipa radionice je upoznavanje male djece s aktivnostima koje odgovaraju na njihove potrebe za stvaranjem i učenjem.

 

mali_kreativci_mali_1

Djeca se uz pomoć roditelja upoznaju s likovnim izražavanjem te manipuliranjem predmetima. Susreću se s mnoštvom materijala i postaju svjesni svojih mogućnosti. Mala djeca na ovoj radionici stječu nova znanja i potiču svoju znatiželju koja je najvažniji pokretač njihovog djelovanja. Razvijaju se na kognitivnom planu jer u poticajnom okruženju i ponuđenim aktivnostima stječu korisna znanja.

 

Ova je radionica vrlo važna jer kod djece razvija razne vještine. Uz rezanje, bojanje, crtanje, modeliranje, djeca uče i o bojama, oblicima, prostoru i prirodi. Dobivaju mogućnost za vlastito djelovanje, a samim time i potrebu da djeluju.

 

besplatni ogledni sat

 

2013-07-07-18Radionica za najmlađe razvija samostalnost kod male djece i omogućava im donošenje odluka, što je bitan čimbenik za razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Također, djeca se u ovoj dobi počinju družiti i razvijati i na socijalnom planu, a ovo je jedan od najboljih načina da razvoj teče u pravom smjeru.

 

 

Roditelji dobivaju priliku da kvalitetno provode vrijeme sa svojom djecom, dobivaju nove i nepresušne ideje za igru s djecom kod kuće, a međusobnim druženjem dobivaju priliku za razmjenu iskustava.

 

Dolasci su mogući jednom ili dva puta tjedno.

 

Imate dodatnih pitanja?

kontakt

 

“Nešto genijalno, kreativno i totalno jedinstveno! Jan je totalno izbezumljen od sreće kada će na likovni:)))) Sve tete kreativke su bajkovite!” Tihana Koršić