Navigation Menu+

O nama

 

Nakon 5 godina provedenih u Londonu gdje sam rodila svoju kćer, u šarenilu različitih kvalitetnih sadržaja za djecu među kojima sam mogla birati na koji razvojni segment staviti težište, iznenadilo me koliko je malo takvih ponuda u Zagrebu. S te strane vjerujem da mi u Malim kreativcima radimo nešto uistinu dobro kad se posvećujemo upravo djeci predškolske i rane školske dobi.

Sigurna sam da radimo odličnu stvar za djecu, učeći ih da postoje i mirne igre, a jednako zanimljive kao i ‘divljanje’, da sami osjete ponos kada nešto sami izrade, da poštuju svačiji rad, da surađuju, da razmišljaju i uče kroz igru, da im još jače proradi mašta i kreativnost, da recikliraju.

Svakodnevno razvijajući svaki segment naše godišnje radionice, smišljajući nove ideje za naše cikluse (umjetnički, glazbeni, dramski, istraživački…) našim malim polaznicima i njihovim roditeljima želimo pokazati da su najbolji upravo takvi kakvi jesu i da su dobri i kvalitetni rani temelji važni za cijeli život.

S vremenom, gledajući razvoj i prateći napredak svoje kćeri upravo i kroz takav način rada, znala sam da je upravo taj koncept ono što želim širiti dalje kroz usmeni prijenos, kroz pisanu riječ, kroz znanja koja imam i sama.