Navigation Menu+

Mali kreativci – radionice

Važnost ovakvog tipa radionice je upoznavanje male djece s aktivnostima koje odgovaraju na njihove potrebe za stvaranjem i učenjem.

Zato smo organizirali tri vrste radionica namijenjene različitim dobnim skupinama kako bi najbolji prilagodili razvoj motorike, socijalnih vještina, donošenje odluka i mnoge druge vještine važne za njihov razvoj.

U radionici za djecu od 1 do 2 godine sudjeluju i roditelji. Djeca se uz njihovu pomoć upoznaju s likovnim izražavanjem i manipuliranjem predmetima. Susreću se s mnoštvom materijala i postaju svjesni svojih mogućnosti.

CTA 1

Radionica namijenjena djeci od 2 do 8 godina sastoji se od nekoliko dijelova: likovne, glazbene, istraživačke, dramske te radionice društvenih igara kao i mnoštvo mini projekata. Osim Godišnje radionice, tu je i Kreativni engleski kroz koji djeca na izuzetno zanimljiv i dinamičan način uče osnove engleskog jezika. Uz mnoštvo smijeha i veselja, niz radionica pomaže djeci usvojiti znanje i vještine, potaknuti kreativnost i maštu što je iznimno važno za razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi već u najranijoj dobi. 

CTA 2

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili se odmah želite prijaviti za besplatni ogledni sat,
pošaljite nam upit!

kontakt